Изминатите 2 години Нептун беше дел од регионалниот виртуелен саем за кариера и навистина овој саем ги надмина нашите скромни очекувања. Бевме позитивно изненадени од одзивот, како и од квалитетот на апликантите што ги добивме. Убава можност за поврзување на команиите и потенцијалните заинтересирани кандидати.