Над 200 изложувачи.

Зошто виртуелен саем?

Сè што ви треба е интернет! Со минимален ангажман, можете да ги претставите своите предности и да се истакнете помеѓу конкуренцијата. Технолошкиот напредок дава нова димензија на комуникацијата и квалитетот на процесот на вработување.

Освен пополнување на тековните позиции, создавате и база за идни потреби, а регионалниот карактер на саемот ви овозможува да ги „пробиете“ границите.

Соработката која започна во 2010 година помеѓу Vrabotuvanje.com – Македонија, MojPosao – Хрватска, Poslovi Infostud – Србија, MojPosao.ba – Босна и Херцеговина и Deloglasnik – Словенија, резултираше во (сега веќе 15-ти по ред) единствен настан од ваков карактер во Европа.

Над 90.000 посетители
и 4.500 апликации

Додека саемите за кои е потребно физичко присуство можат да привлечат само неколку илјади посетители, виртуелниот саем со силни локални и регионални медиумски кампањи може да оствари и до 100.000 посетители. Покрај тоа, тој поттикнува поголем ангажман и го привлекува вниманието и на активните, но и на пасивните кандидати.

Вредност за
инвестираното

Не само што ќе заштедите ресурси (патни трошоци, ангажирање на вработени, цена за изработка на промотивни материјали итн.), туку и за само неколку часа можете да имате персонализиран (еко-пријателски) штанд, кој за минимални трошоци ќе ви донесе квалитетен Employer Branding.

Неограничена
достапност

За разлика од еднодневните физички саеми, виртуелниот саем е активен од 0 до 24 часот во текот на 8 дена и е достапен преку сите (десктоп/мобилни) уреди. Нашето долгогодишно искуство резултираше во одлична платформа која е лесна за користење за изложувачите и посетителите.

Резултати од саемот во 2023. во Македонија

122.019

Посети

6000+

Апликации

223

Огласи

38

Изложувачи

Регионални резултати од саемот во 2023.

690.924

Посети

51.772

Апликации

900+

Огласи

150+

Изложувачи

Искуства на учесниците

Штандови

3 чекори до готов штанд

1

Пријава за учество и одобрување на пристап до штандот

2

Избор на елементи и внесување на информации за компанијата

3

Додавање на промотивни материјали и активација

 

Брендиран

Објава на неограничен број огласи на порталот vrabotuvanje.com.mk

Ексклузивен штанд со custom-made позадина

Интерактивен штанд со 5 елементи (можност за избор на следните елементи: профил, видео и галерија, понуда на огласи, чет и зошто ние (искуства на вработени, бенефиции и придобивки)

Можност за поставување видео материјал

Проширена маркетинг кампања + дополнителна кампања на ПР текстови

Повеќе детали

103.935 ден
Во цената не е вклучен ДДВ

Ексклузивен

Бесплатна објава на 10 огласи на порталот vrabotuvanje.com.mk

Визуелно поголем и поистакнат штанд

Интерактивен штанд со 4 елементи (можност за избор на следните елементи: профил, видео и галерија, понуда на огласи, чет и зошто ние (искуства на вработени, бенефиции и придобивки)

Можност за поставување видео материјал

Проширена маркетинг кампања

Повеќе детали

67.035 ден
Во цената не е вклучен ДДВ

Премиум

Oбјава на 6 огласи на порталот vrabotuvanje.com.mk

/

Интерактивен штанд со 3 елементи (можност за избор на следните елементи: профил, галерија, понуда на огласи, чет и зошто ние (искуства на вработени, бенефиции и придобивки)

/

Основна маркетинг кампања

Повеќе детали

44.895 ден
Во цената не е вклучен ДДВ

САКАТЕ ДА ИЗЛОЖУВАТЕ ВО ПОВЕЌЕ ЗЕМЈИ?

 

Со закупување на штандови во повеќе земји, добивате попуст на следниот начин:

2 земји = 10% | 3 земји = 15% | 4 земји = 20% | 5 земји = 25%

Потребни ви се повеќе информации?

За прашања и помош ви стоиме на располагање преку e-mail или телефон.

Vrabotuvanje.com – Македонија

+389(0) 70 356 813

karolina@vrabotuvanje.com.mk

    bottom_logo_mojposaoba
    mojposao-logo-footer
    infostud-new
    bottom_logo_vrabotuvanje
    bottom_logo_deloglasnik