Дигитализацијата е стратешка определба на Македонски Телеком, и токму виртуелниот саем е одлично дигитално искуство кое ни овозможи брз и ефикасен пристап до потенцијални кандидати. Прикажувајќи дел од нашиот магента свет, добивме голема база на потенцијални кандидати со аспирации да станат дел од Т- семејството.  #telekom_mk #wewontstop #GoodMagenta