Виртуелниот саем е одлична алатка и начин да се дигитализира процесот за регрутација на вработени. Настанот ни помогна да ја збогатиме компаниската база на биографии со потенцијални кандидати, согласно потребните позиции. Искрено се надеваме дека и во иднина ќе бидат организирани вакви настани.