Nama kao specijaliziranoj njemačkoj kompaniji na području IT-a u kojoj se bavimo razvojem testnih softvera za automobilsku industriju, pokazalo se vrlo korisnim sudjelovati na Reginalnom sajmu poslova. U Hrvatskoj djelujemo posljednje tri godine i sve tri godine smo, kao i ove, prisutni na sajmu. Regionalni sajam poslova pokazao se kao korisna online platforma za nas kao poslodavca koji svake poslovne godine zapošljavamo da se predstavimo zainteresiranim i kvalificiranim profilima inženjera, ali i vrlo korisnim za njih da saznaju više o dSPACE-u i o našem radu, uvjetima rada i projektima. I na samom sajmu dobili smo od aplikanata više povratnih informacija da su naši projekti izazovni i da je upravo to što inženjeri žele u svakodnevnom radu.

Zrinka PeharecHuman resources / Corporate Communication Business Partner Business Administration

Virtualni dani karijera i znanja 2015. pružili su nam priliku da svoju ponudu poslova te prednosti Kauflanda kao poslodavca predstavimo kroz vrlo dinamičan i interaktivan medij, blizak današnjim tražiteljima posla. Smatramo da je Sajam odlična platforma za spajanje ponude i potražnje na lokalnom tržištu rada.

Vesna GojaVoditelj odjela Razvoj i školovanje, Kaufland Hrvatska k.d.

Ponosni smo na brze i digitalizirane procese koje koristimo u postupku zapošljavanja u Transcomu. Kandidatima za posao trudimo se pružiti otvorenu i transparentnu komunikaciju u svakom trenutku. Upravo zbog toga smo u Regionalnom sajmu poslova pronašli idealnog partnera – platformu kojoj posjetitelji mogu digitalno pristupiti te lako i brzo saznati sve što ih zanima o radu u Transcomu. Iz godine u godinu rado sudjelujemo i podržavamo Sajam!

Martina OljačaTalent Acquisition Manager, Balkan area | Transcom Worldwide