Regionalni sajam poslova je bio novost za našu tvrtku u 2022. godini i ugodno nas je iznenadio. Prije svega efektivnošću, ljubaznošću i brzinom Moj Posao tima, a onda i brojem i kvalitetom prijava na objavljene natječaje.
Rezultati Sajma su za nas bili krucijalni za pripremu sezone 2023. te se svakako veselimo novim zajedničkim projektima. Svakome tko želi aktivnu prisutnost na tržištu, izdašan broj kandidata i brzu reakciju, toplo preporučam Regionalni sajam poslova.

Branimir BlajićOsnivač tvrtke Best Hospitality Solutions

Nama kao specijaliziranoj njemačkoj kompaniji na području IT-a u kojoj se bavimo razvojem testnih softvera za automobilsku industriju, pokazalo se vrlo korisnim sudjelovati na Reginalnom sajmu poslova. U Hrvatskoj djelujemo posljednje tri godine i sve tri godine smo, kao i ove, prisutni na sajmu. Regionalni sajam poslova pokazao se kao korisna online platforma za nas kao poslodavca koji svake poslovne godine zapošljavamo da se predstavimo zainteresiranim i kvalificiranim profilima inženjera, ali i vrlo korisnim za njih da saznaju više o dSPACE-u i o našem radu, uvjetima rada i projektima. I na samom sajmu dobili smo od aplikanata više povratnih informacija da su naši projekti izazovni i da je upravo to što inženjeri žele u svakodnevnom radu.

Zrinka PeharecHuman resources / Corporate Communication Business Partner Business Administration

Virtualni dani karijera i znanja 2015. pružili su nam priliku da svoju ponudu poslova te prednosti Kauflanda kao poslodavca predstavimo kroz vrlo dinamičan i interaktivan medij, blizak današnjim tražiteljima posla. Smatramo da je Sajam odlična platforma za spajanje ponude i potražnje na lokalnom tržištu rada.

Vesna GojaVoditelj odjela Razvoj i školovanje, Kaufland Hrvatska k.d.

Ponosni smo na brze i digitalizirane procese koje koristimo u postupku zapošljavanja u Transcomu. Kandidatima za posao trudimo se pružiti otvorenu i transparentnu komunikaciju u svakom trenutku. Upravo zbog toga smo u Regionalnom sajmu poslova pronašli idealnog partnera – platformu kojoj posjetitelji mogu digitalno pristupiti te lako i brzo saznati sve što ih zanima o radu u Transcomu. Iz godine u godinu rado sudjelujemo i podržavamo Sajam!

Martina OljačaTalent Acquisition Manager, Balkan area | Transcom Worldwide