„Regionalni sajam poslova je odlična prilika da u kratkom vremenskom periodu ostvarimo kontakt sa velikim brojem sjajnih kandidata. U istom trenutku se na jednom mestu nalazi veliki broj poslodavaca sa raznovrsnim ponudama za kanditdate – i oni to prepoznaju. Odziv na prošlogodišnjem sajmu govori o tome. Organizacija je svake godine na visokom nivou te je komunikacija sa kandidatima brza i laka. Naša kompanija je primila izuzeno veliki broj prijava, te se radujemo učešću i na narednom sajmu!„

Mercator S

Naše učešće je opravdalo očekivanja i dalo još bolje rezultate nego što smo mogli i da zamislimo. Smatram da je boljoj vidljivosti našeg štanda, ali i broju prijava mnogo dopineo naš Profil Poslodavca na Vašim sajtovima za oglašavanje.

Adacta

Učešće na sajmu je opravdalo naša očekivanja jer smo tokom svih dana imali dosta zainteresovanih kandidata koji su se veoma intenzivno javljali na chat-u. Smatramo da je veoma dobro što smo učestvujući na vašem sajmu, podigli nivo vidljivosti naše kompanije i ostvarili kontakt sa puno potencijalnih zainteresovanih kandidata.

Ingsoftware

„Zadovoljni smo celokupnim iskustvom i organizacijom, a posebno velikim izborom opcija koje se nude prilikom kreiranja štanda, tako da izgleda gotovo isto kao i kada se sajam održavao uživo. Definitivno su mislili na svaki detalj. Posebno bismo istakli opciju chat box-a koja kandidatima omogućava direktnu komunikaciju sa kompanijama. Ova opcija je veoma korisna, kako za kandidate, tako i za predstavnike, što smo imali priliku da vidimo kroz veliki broj poslatih upita i biografija. Usluga, organizacija od pripreme do realizacije, kao i sam događaj su bili na veoma visokom nivou. Radujemo se narednom druženju!“

Silver Bell Group

Transcom je redovan učesnik Infostud online sajma, i svake godine sajam pruža dodatno prilagođena promovisanja i oglašavanja shodno trendovima na tržištu rada.
Pojačano promovisanje na društvenim mrežama kao i PR tekstovi podržani od strane Infostuda dodatno su privukli našu ciljnu grupu.
Upravo zbog toga, naša vidljivost i posećenost štanda je sve veća, što nam omogućava da dopremo do velikog broja talenata, osvežimo bazu kandidata i što je najbitnije – zaposlimo ih!
Proaktivan i prijatan tim je uvek na raspolaganju tokom čitave pripreme sajma, ali i tokom samog održavanja, što učešće na sajmu čini još boljim iskustvom.

Transcom

Svake godine se iznova iznenadim Infostudovim onlajn sajmom, uvek je nešto drugačije i još unapređenije nego pre. Dopada mi se što je jednostavan za snalaženje, a daje puno prostora kompanijama da se kreativno predstave.
Uvek volim da se virtuelno prošetam i vidim šta su sve kolege osmislile. Na jednom mestu možete da pokažete kandidatima kakva je vaša kultura, kako radite, šta vam je važno i koje pozicije možete da ponudite.
Sajam nam je posebno koristan jer možemo da se predstavimo široj publici i dobijemo veći broj biografija, što je posebno važnog zbog pozicija za koje često imamo potrebe. Iako se ne vidimo uživo, sa kandidatima možemo direktno da komuniciramo putem četa, pa čak i da im se kasnije javimo sa potpunim informacijama.
Sve pohvale za Infostudovu ekipu, koja je tokom celom sajma uvek tu za svaku vrstu podrške i pomoći.

ErsteBank

Sajam kompaniji daje potrebnu vidljivost i mogućnost da sa kandidatima podeli veliki broj važnih informacija. Pojačana promocija sajma na društvenim mrežama dovodi do većeg broja prijava kao i do veće posećenosti štanda i samim tim vam daje šansu da dođete do kandidata do kojih ne biste došli regulranim oglašavanjem.

Coca-Cola

Učestvovanjem na Regionalnom Sajmu Poslova smo još jedan korak bliže zainteresovanim kandidatima i imamo priliku da im predstavimo u jednom modernom i virtuelnom okruženju koje su poslovne prilike aktuelne, šta je to što ZF Serbia čini uspešnom kompanijom i pionirom u oblasti elektromobilnosti. Uspeli smo da putem platforme veoma brzo odgovorimo na sva postavljena pitanja i nedoumice koje se tiču konkurisanja i zapošljavanja. Ostvarili smo brojne značajne kontakte, a da su posetioci imali pozitivno iskustvo sa našom kompanijom govori i povećan broj pristiglih prijava za posao i praksu po završetku sajma. Zahvaljujemo se profesionalnom timu organizatora koji svake godine značajno podiže kvalitet događaja, kako za učesnike tako i za posetioce.

ZF GROUP