Koncept sajma i prezentacija kompanija koje učestvuju, odlično su osmišljeni, i posetioci sajma se lako upoznaju sa kompanijom, njenom kulturom i vrednostima, a kompanija i kandidati mogu da ostvare i direktnu komunikaciju, što nam omogućava da na jednostavan način kandidatima približimo ono što radimo, i koje su to karakteristike pozicija koje oglašavamo. Infostudov onlajn Sajam je savršen način da se kompanijama obezbedi odlična vidljivost na tržištu rada i da se na jednostavan i brz način približimo kandidatima te da im prikažemo šta je to što možemo da im ponudimo.

Una KolesarSpecijalista za komunikacije

Kompanija Univerexport je prošle godine prvi put učestvovala na Regionalnom Sajmu Poslova i imali smo priliku da se na jedan nov i moderan način predstavimo tržištu rada i potencijalnim kandidatima za zapošljavanje. Interesovanje je bilo veliko i obogatili smo bazu kandidata za značajan broj prijava i zaposlili dosta novih ljudi zainteresovanih za rad u trgovini. Onlajn sajam zapošljavanja će biti i dalje naš izbor i put za postizanje odličnih rezultata u selekciji.

Tijana BugarinRukovodilac Službe za selekciju i regrutaciju

Regionalni Sajam Poslova je odličan projekat u kome učestvujemo sa velikim zadovoljstvom. Organizacija je uvek na visokom nivou uz konstantu podršku zaposlenih iz Infostuda. Iz našeg iskustva ovo je najlakši način da se svi zainteresovani kandidati pre svega upoznaju sa kompanijom, a i da mi imamo priliku da na jednom mestu dobijemo veliki broj biografija za sve pozicije koje su nam otvorene. Opcija chat-a sa kandidatima je posebno dobra zato što na taj način kandidati dobijaju sve dodatne informacije i odgovore na pitanja.

Ivana KambaskovićDirektor ljudskih resursa i opštih poslova