Над 200 изложувачи.

Зошто виртуелен саем?

Сè што ви треба е интернет! Со минимален ангажман, можете да ги претставите своите предности и да се истакнете помеѓу конкуренцијата. Технолошкиот напредок дава нова димензија на комуникацијата и квалитетот на процесот на вработување.

Освен пополнување на тековните позиции, создавате и база за идни потреби, а регионалниот карактер на саемот ви овозможува да ги „пробиете“ границите.

Соработката која започна во 2010 година помеѓу Vrabotuvanje.com – Македонија, MojPosao – Хрватска, Poslovi Infostud – Србија, MojPosao.ba – Босна и Херцеговина и Deloglasnik – Словенија, резултираше во (сега веќе 12-ти по ред) единствен настан од ваков карактер во Европа.

Над 100.000 посетители
и 6.000 апликации

Додека саемите за кои е потребно физичко присуство можат да привлечат само неколку илјади посетители, виртуелниот саем со силни локални и регионални медиумски кампањи може да оствари и до 100.000 посетители. Покрај тоа, тој поттикнува поголем ангажман и го привлекува вниманието и на активните, но и на пасивните кандидати.

Вредност за
инвестираното

Не само што ќе заштедите ресурси (патни трошоци, ангажирање на вработени, цена за изработка на промотивни материјали итн.), туку и за само неколку часа можете да имате персонализиран (еко-пријателски) штанд, кој за минимални трошоци ќе ви донесе квалитетен Employer Branding.

Неограничена
достапност

За разлика од еднодневните физички саеми, виртуелниот саем е активен од 0 до 24 часот во текот на 8 дена и е достапен преку сите (десктоп/мобилни) уреди. Нашето долгогодишно искуство резултираше во одлична платформа која е лесна за користење за изложувачите и посетителите.

Резултати од саемот во 2020. во Македонија

108.657

Посети

6.894

Апликации

108

Огласи

19

Изложувачи

Регионални резултати од саемот во 2020.

549.018

Посети

54.329

Апликации

571

Огласи

80

Изложувачи

Искуства на учесниците

Штандови

3 чекори до готов штанд

1

Пријава за учество и одобрување на пристап до штандот

2

Избор на елементи и внесување на информации за компанијата

3

Додавање на промотивни материјали и активација

 

Брендиран

Бесплатна објава на 20 огласи на порталот vrabotuvanje.com.mk

Ексклузивен штанд со custom-made позадина

Интерактивен штанд со 5 елементи (можност за избор на следните елементи: профил, видео и галерија, понуда на огласи, чет и зошто ние (искуства на вработени, бенефиции и придобивки)

Можност за поставување видео материјал

Проширена маркетинг кампања + дополнителна кампања на ПР текстови

83.000 MKD

Ексклузивен

Бесплатна објава на 10 огласи на порталот vrabotuvanje.com.mk

Визуелно поголем и поистакнат штанд

Интерактивен штанд со 4 елементи (можност за избор на следните елементи: профил, видео и галерија, понуда на огласи, чет и зошто ние (искуства на вработени, бенефиции и придобивки)

Можност за поставување видео материјал

Проширена маркетинг кампања

54.800 MKD

Премиум

Бесплатна објава на 5 огласи на порталот vrabotuvanje.com.mk

/

Интерактивен штанд со 3 елементи (можност за избор на следните елементи: профил, галерија, понуда на огласи, чет и зошто ние (искуства на вработени, бенефиции и придобивки)

/

Основна маркетинг кампања

35.400 MKD

САКАТЕ ДА ИЗЛОЖУВАТЕ ВО ПОВЕЌЕ ЗЕМЈИ?

 

Со закупување на штандови во повеќе земји, добивате попуст на следниот начин:

2 земји = 10% | 3 земји = 15% | 4 земји = 20% | 5 земји = 25%

Потребни ви се повеќе информации?

За прашања и помош ви стоиме на располагање преку e-mail или телефон.

Vrabotuvanje.com – Македонија

+389 02 3 118 823

marketing@vrabotuvanje.com.mk

    bottom_logo_mojposaoba
    bottom_logo_mojposao
    bottom_logo_infostud
    bottom_logo_vrabotuvanje
    bottom_logo_deloglasnik