Regionalni virtualni sajam, kao jedinstven događaj u regiji vezan za Employer Branding, omogućio nam je predstavljanje naše kompanije kandidatima putem virtuelnog štanda. Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice, kojima upravlja G-Petrol d.o.o Sarajevo, nekoliko godina zaredom su jedan od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu rada u naftnom sektoru. Zahvaljujući velikom interesu za našu  kompaniju, ostvarili smo otvorenu komunikaciju sa kandidatima kroz direktni chat. Zainteresovani su dobili odgovore na sva pitanja u vezi uslova i načina rada u našoj kompaniji, slobodnih radnih mjesta, kao i načina prijave u bazu kandidata.

Hanifa HalilovićHR menadžer/HR manager, G-Petrol d.o.o. Sarajevo

Naš način poslovanja je fokusiran na individualni razvoj i edukaciju članova našeg tima, jer istinski vjerujemo da su uposlenici najveća vrijednost naše kompanije. Kroz regionalni virtuelni sajam poslova uspjeli smo da zatvorimo veoma važne pozicije i zadovoljni smo brojem prijava koje dobijamo kroz sajam.

Enisa Selmanović-SalkićVoditelj pravnih poslova i ljudskih resursa, Megamix

Donesi predanost, dobit ćeš mogućnosti! – zvijezda je vodilja cjelokupnog poslovanja JYSK-a, a privlačenje, razvijanje i zadržavanje talenata glavni cilj odjela Ljudski resursa.

U regionalnom virtualnom sajmu pronalazimo pouzdanog partnera na kojeg se možemo osloniti, koji osluškuje naše potrebe te predlaže rješenja, prateći trendove i koristeći nove tehnologije.

Mateja KneževićHR Business Partner, JYSK d.o.o.