Virtualni sejmi so zagotovo prihodnost, saj se večino stvari seli na splet oz. v digitalno obliko. Tovrstni sejmi so bolj sprejemljivi za mlajše, saj jim je digitalni način delovanja bližje. Regionalni zaposlitveni sejem je bil, glede na razmere, presežek, tako v izvedbi, pripravljenosti izvajalcev po pomoči, kot tudi obisku na stojnici. Poglavitno prednost sejma vidim v dejstvu, da lahko obiskovalci obisk opravijo iz naslonjača, podjetje pa ima možnost izpostave svojih prednosti v digitalni obliki, hkrati pa organizacija stojnice in predstavitve podjetja vzame veliko manj časa in sredstev.

Mateja Matzele GolobUpravljanje s kadri in splošne zadeve, Telekom Slovenije d.d.

Skozi sejem se lahko obiskovalci spoznajo z različnimi deli poslovanja našega podjetja, ter si hkrati ogledajo vse vsebine, ne glede na lokacijo. Enostaven dostop, lahko deljenje informacij in povezovanje z obiskovalci so samo nekatere od stvari, ki jih sejem omogoča in zaradi katerih PLIVA sodeluje že nekaj zaporednih let.

Marta VrkićSodelavec za profesionalni razvoj, PLIVA Hrvatska d.o.o.

Ponosni smo na hitre in digitalizirane procese ki jih uporabljamo pri zaposlovanju v Transcomu. Kandidatom za zaposlitev se trudimo ponuditi odprto in transparentno komunikacijo v vsakem trenutku. Ravno zaradi tega smo v Regionalnem zaposlitvenem sejmu našli idealnega partnerja – platformo ki ji lahko obiskovalci pristopijo digitalno, ter hitro in brez težav izvedo vse kar jih zanima o delu v Transcomu. Vsako leto z veseljem sodelujemo in podpiramo Sejem!

Martina OljačaTalent Acquisition Manager, Balkan area | Transcom Worldwide