Virtualni sejmi so zagotovo prihodnost, saj se večino stvari seli na splet oz. v digitalno obliko. Tovrstni sejmi so bolj sprejemljivi za mlajše, saj jim je digitalni način delovanja bližje. Regionalni zaposlitveni sejem je bil, glede na razmere, presežek, tako v izvedbi, pripravljenosti izvajalcev po pomoči, kot tudi obisku na stojnici. Poglavitno prednost sejma vidim v dejstvu, da lahko obiskovalci obisk opravijo iz naslonjača, podjetje pa ima možnost izpostave svojih prednosti v digitalni obliki, hkrati pa organizacija stojnice in predstavitve podjetja vzame veliko manj časa in sredstev.

Mateja Matzele GolobHR management and general affairs

Regional job fair offers that all visitors are given the needed information and be familiarized with our business and that they are given all the content possible, no matter their location. Easy acces, quick information exchange and connecting with the attendants are just a few things that the regional job offers and are very important to our company PLIVA, that has been present for the last consecutive years.

Marta VrkićProfessional development associate

Ponosni smo na hitre in digitalizirane procese ki jih uporabljamo pri zaposlovanju v Transcomu. Kandidatom za zaposlitev se trudimo ponuditi odprto in transparentno komunikacijo v vsakem trenutku. Ravno zaradi tega smo v Regionalnem zaposlitvenem sejmu našli idealnega partnerja – platformo ki ji lahko obiskovalci pristopijo digitalno, ter hitro in brez težav izvedo vse kar jih zanima o delu v Transcomu. Vsako leto z veseljem sodelujemo in podpiramo Sejem!

Martina OljačaTalent Acquisition Manager, Balkan area | Transcom Worldwide